AVES - OCELLS - BIRDS - OISEAUX DEL PARC DE DIAGONAL MAR

El presente Blog pretende recoger las novedades ornitológicas que se produzcan en el Parc de Diagonal Mar de Barcelona. Desde su inauguración, en el 2002 hasta el 2023 se han detectado un mínimo de 176 especies de aves. Está abierto a la participación de todos aquellos que quieran aportar citas. Las imágenes de este blog pertenecen a sus propietarios y no pueden ser utilizadas sin consentimiento expreso de los mismos, así como sus datos, siempre propiedad del observador.

sábado, 18 de febrero de 2023

COMENTARIO SOLICITANDO COLABORACIÓN

Hemos recibido el siguiente comentario sobre posible colaboración. Todo lo que sea formación para futuros gestores es bien recibida y aceptada. Copio el comentario y la persona o personas interesadas pueden contactar conmigo a mi correo escuraflascons@gmail.com con los datos de contacto.


 Aprofito el Blogg per donar-te l'enhorabona per la recerca i tasca que has estat realitzant durant tant de temps. També expresso el meu desig i interès per demanar la teva col·laboració amb els alumnes del Cicle Superior d'Educació i Control Ambiental. Aquests, juntament amb l'associació de Veïns i Veïnes del Barri del Besòs Mar, conjuntament amb els del Museu de la Natura, se'ns ha encarregat durant el mes de maig vinent, fer jornades per donar a conèixer encara més al Parc Diagonal Mar i la seva gran aportació medi ambiental sobretot pel que fa a gran biodiversitat d'aus. Arribats aquest punt, coneixent la gran vàlua rigorista i estimació cap al parc i al Barri que tens, gosem demanar-te si fossis tan amable per apuntar-nos alguna dinàmica lúdica constructiva per posar més en valor la gran riquesa d'aus migratòries o residents d'aquest parc.

Som del parer que treballant amb els infants per introduir-los cada cop més a la natura, podem aconseguir un món millor.

Gràcies per el teu temps i col·laboració.

No hay comentarios: